Meillä oli ihanat juhlat serkkujen kesken.
Lounaan jälkiruuaksi oli tiramisua. Naminami! 

Italialainen tiramisu

8 annosta

2 1/2 dl   espressoa
1/2 dl viiniä (marsala)
5 kpl  munaa
1 dl  sokeria
500 g  mascarponejuustoa
200 g   savoiardikeksejä/sokerikakkupohjaa paloina

Pinnalle
1/4 dl  kaakaojauhetta
*     Valmista espresso- kahvi. Mausta jäähtynyt kahvi marsalalla.
*     Erota keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota.
*     Sekoita keltuaisvaahtoon mascarpone. Lisää joukkoon valkuaisvaahto kevyesti nostellen.
*     Kasta yksitellen puolet kekseistä maustettuun kahviin ja asettele ne vuoan pohjalle sokeripuoli ylöspäin. Levitä päälle puolet juustoseoksesta. Toista keksi-mascarpone kerrokset.
*     Hunnuta tiramisu kaakaojauheella teesihdin avulla ja anna jälkiruoan tekeytyä jääkaapissa parista tunnista vuorokauteen.
•Savoiardi-keksit voit korvata kahden munan sokerikakkupohjalla, jonka revit paloiksi ennen kostutusta.
•Marsalan sijaan kostutusliemeen voit käyttää esimerkiksi manteli- tai kahvilikööriä