torstai 1. tammikuuta 2015

Pätkiskääretorttu

maanantai, 11. huhtikuu 2011

Lauantaina meillä kävi vieraita. Tein kahville pätkismoussella täytetyn suklaakääretortun.  Maku on parhaimmillaan, kun kakku saa vetäytyä yhden päivän.

Tein kääretorttupohjan vähän niinkuin lasisitä- lasitätä- ohjeella. Ohje on sinänsä hyvä, että siitä saa niin ison tai pienen kuin haluaa, kun muuttaa kupin kokoa. Nyt käytin noin 2 dl:n mukia
-lasi  sokeria
- lasi munia (käytin kolme)
- lasi vehnäjauhoja, jossa 2 rkl tummaa kaakaojauhetta ja 1 tl leivinjauhetta

Tässä pätkismoussen ohje:
-1 pussi pätkispaloja sulatetaan ja sekoitetaan
- 1 rasialliseen ( 200g) maustamatonta tuorejuustoa
- 3 dl vispikermaa vaahdotetaan, ja tuorejuustoseos vispataan joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ihanaa kun kommentoit!